Klantenservice

Verzenden & bezorgen
Verzending zal plaatsvinden voor zover mogelijk met POSTNL. Zodra de order geplaatsts is zullen we zorg dragen dat uw bestelling met uiterste zorgvuldigheid wordt behandeld en zo spoedig mogelijk wordt verwerkt. Bepaalde bonsai zullen door ons alleen per koerier worden verzonden, omdat wij met uiterste zorg deze boom aan u willen overhandigen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de boom persoonlijk bij ons te komen afhalen. Wij zullen dan de boom na betaling voor u reserveren. Het blijft in dit bijzondere geval mogelijk uw keuze nog aan te passen.
Privacy & veiligheid
De gegevens van u als klant zullen met maximale zorg beschermd worden. Dit betekent dat deze informatie niet aan derden zal worden verstrekt, ook niet tegen betaling. De site en webshop voldoet aan de hoogste beveiligingseisen dmv SSL certificaten.
Ruilen & vervangen
Alle niet levende artikelen kunnen in principe geruild worden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst. Dit kan door terugsturen (op kosten van de afnemer) of door terugbrengen naar Hoka-En Bonsai-studio te Harmelen. Indien een artikel niet aan de normaal te verwachten kwaliteitseisen voldoet zal na controle van Hoka-En, een vervanging worden toegezonden. Gezien de aard van het “levende” product kan een bonsai in principe niet geruild worden. Wel zijn wij bereid in gesprek te gaan om tot een passende oplossing te komen. Dit dient binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst bij ons bekend te zijn. In het algemeen geldt dat bij eventuele schade door verzending een vervanging zal worden toegezonden. Het spreekt voor zich dat het aangetoond moet worden dat het door verzending of niet adequate verpakking is veroorzaakt.
Betaling, prijzen & acties
Betaling kan alleen plaatsvinden via de op de site geboden betaalmethodes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- en transportkosten, tenzij anders vermeld. Speciale aanbiedingen gelden tijdens de genoemde actieperiode. Prijzen die in de webshop vermeldt staan kunnen afwijken van de prijzen in de winkel te Harmelen. .
Bestellingen terugkijken
Via uw eigen gemaakt inlogcode kunt u de status van uw bestellingen volgen..
Persoonllijke gegevens aanpassen
U kunt met uw inlogcode uw persoonlijke instellingen en accountgegevens updaten en aanpassen.
Copyright © 2018 Hoka-EN